Advocatenkantoor Stork

Voordelen van portofoons voor je bedrijf

Geplaatst op

Je ziet steeds vaker dat bedrijven gebruik maken van portofoons.  Dit was de mobiele techniek van voor de mobiele telefoon. En eigenlijk zijn ze nooit uit het ´straatbeeld´ verdwenen, want als we bijvoorbeeld kijken naar verschillende festivals, dan is het altijd zal geweest dat de portofoon die ook wel een walkie-talkie wordt genoemd belangrijk is bij de communicatie tussen de verschillende onderdelen van het festival of evenement. Niet alleen bij festivals komen ze voor maar bijvoorbeeld zelfs ook in de supermarkt 

Voordelen portofoons

De grote winkelketens van tegenwoordig hebben ook hele grote winkelgebouwen en natuurlijk is het dan een stuk sneller wanneer je gewoon een vraag kan stellen aan je meerdere of een collega en dat je dan niet een heel eind hoeft te lopen, maar dat je gebruik kan maken van een portofoon. De communicatie tussen de verschillende mensen die werken in het bedrijf gaat een stuk sneller en klantvriendelijker via een portofoon 

Beveiliging is blij met portofoon 

We hebben het hierboven al even aangestipt: het is erg belangrijk dat de beveiliging van een evenement of winkel beschikt over een goed communicatiesysteem. Ze moeten natuurlijk snel bij calamiteiten kunnen schakelen met elkaar. Een portofoon is een centraal medium dat zeker goed gebruikt wordt bij beveiligingsfuncties.

Communicatie door het hele bedrijf 

Het is niet alleen zo dat medewerkers op de werkvloer of beveiligers een portofoon gaan gebruiken, ook is het vaak zo dat chefs communicatie hebben met hun meerdere of met de servicebalie. Dan wordt het wel heel makkelijk om de klantinformatie op te vragen en direct een goede klantenservice te bieden.

Huren of kopen 

Bij veel zaken in de wereld is het goed de vraag te stellen: zal ik het huren of kopen? Portofoons huren is een goede optie, zeker wanneer je een eenmalig evenement organiseert en verder eigenlijk daarna niet meer. Maar wanneer je echt een bedrijf op zou willen richten, dan is het wel slim om bijvoorbeeld een gedegen systeem te kiezen van portofoons waar je dus langere tijd van gaat profiteren. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden