Advocatenkantoor Stork

Wat is een prof training?

Geplaatst op

Wanneer je professioneel aan het werk bent bij een bedrijf of organisatie wil het helemaal niet zeggen dat je al aan je top zit qua vaardigheden. Er zijn altijd nog meer kwaliteiten die je zou kunnen ontwikkelen. Door Prof Trainingen te volgen, kun je verschillende aspecten ontwikkelen. We nemen in deze blog er een aantal met je door. Check ook andere artikelen op ons forum, zo ben je helemaal bij de tijd.

Verkooptraining

Wanneer mensen horen over een verkooptraining, dan denken ze al snel aan telefonische verkoop of mensen in een winkel die iets proberen aan te smeren. In feite is een verkoopgesprek, een specialistisch gesprek waarmee je in heel veel situaties een waardevolle transactie zou kunnen bewerkstelligen. Dit laatste betekent eigenlijk alleen maar, dat je goed de voordelen van een product of dienst kunt uitleggen en eventuele bezwaren op positieve wijze kunt counteren. Eigenlijk is het dus een vorm van discussie over en presentatie van een product of dienst. Dit is iets wat je in vele situaties kunt toepassen, ook bijvoorbeeld als je je cv moeten verkopen, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek. Altijd handig om in je professionele rugzak te hebben.

Leiderschapstraining

Misschien is het helemaal je ambitie niet om leider te worden, misschien wil je het juist wel. Veel mensen zeggen dat je een leider bent of niet, dat je het dus niet kunt leren. Dit is niet helemaal waar. Je moet er natuurlijk wel een beetje talent voor hebben, maar dit moet je wel ontwikkelen. Dit kun je doen met een leiderschapstraining.

Communicatietraining

Ben je niet altijd even handig in communicatie van een bepaalde boodschap of zeg je soms veel te snel ja, terwijl dat niet hoeft, dan is een communicatietraining erg handig. Je leert allerlei manieren om je communicatie te verbeteren, ook je sociale vaardigheden zullen daardoor vooruitgaan. 

Managementtraining

Er is een duidelijk verschil tussen een manager en een leider. Wanneer je een leider bent, dan gaat het vooral over visie, ben je een manager dan gaat het vooral over processen sturen. Je kunt natuurlijk ook allebei zijn: leider en manager. Tijdens de managementtraining ga je kijken hoe je het beste processen en mensen kunt sturen. Erg interessant om te zien hoe je met verschillende soorten mensen om kunt gaan en hen een plek kunt bieden in een organisatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden