Advocatenkantoor Stork

Wat kun je met 5g?

Geplaatst op

De laatste jaren zijn er een aantal gtjes voorbij gekomen. Dit gaat natuurlijk over het mobiele netwerk waar iedereen gebruik van maakt met de gsm. Er zijn aanzienlijke verschillen tussen 4G en 5G. We gaan een aantal zaken noemen waarmee je een duidelijker beeld krijgt over wat 5G eigenlijk is.

Wil je dieper op de materie ingaan, dan raden we je aan een 5g training te volgen. 

Waarom is het uitrollen van 5g handig?

Je hoort een heleboel dingen over 5G. Sommige dingen zijn best wel een beetje vergezocht, andere dingen zijn weer heel praktisch en concreet. Laten we ons vooral focussen op de laatste categorie. Het is erg belangrijk om te weten wat 5G voor jouw bedrijf kan doen.

Wanneer 5G voorzieningen hebt dan zul je zien dat de snelheid waarmee jij gegevens kunt versturen en de capaciteit van het netwerk aanzienlijk vergroot is ten opzichte van 4G. 5G heeft zeker goede zakelijke toepassingen.

Wat kan er nu meer met 5g?

Eigenlijk kun je wel stellen dat met de komst van 5G er veel meer mogelijk is dan er vroeger mogelijk was. De capaciteit en de snelheid van het 5G netwerk zijn bijzonder vergroot en bepaalde toepassingen werken dan gewoon een stuk beter. Denk bijvoorbeeld aan de zelfrijdende auto. Het is erg belangrijk dat er niet teveel of bijna geen vertraging zit tussen het verzenden en ontvangen van informatie. Zeker met het rijden met een zelfrijdende auto komt het juist op deze korte verzend- en ontvangtijd aan. 

Voor particulieren zou je kunnen stellen dat 5G erg gemakkelijk is, bijvoorbeeld bij het gebruik van WhatsApp en het beeld bellen. Dit is natuurlijk ook zo voor zakelijke ondernemingen.

Blijf altijd onze blogs volgen omdat we je steeds op de hoogte willen houden van wat er allemaal kan met moderne technieken voor je bedrijf. Ook houden wij je op de hoogte van de verschillende juridische onderwerpen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden