Advocatenkantoor Stork

Alles over vetvrij papier bedrukken

Geplaatst op

Vetvrij papier bedrukken wordt veel gedaan in de horeca. Het is een uitvinding die de branche veel heeft geholpen, maar het ook een beetje moeilijker maakt. Waarom? Omdat je wéér aan iets moet denken als horecaondernemer. Dat maakt het best lastig. Je weer verdiepen in iets, een order plaatsen en de effectiviteit monitoren. We snappen dat hier wat moeilijkheden bij komen kijken en willen je hier graag bij helpen. Dat gaan we doen door je in deze blog alles te vertellen over vetvrij papier bedrukken. Lees je mee over wat hierbij komt kijken en hoe dat voor jou van belang kan zijn? 

Wat is vetvrij papier bedrukken?

Vetvrij papier bedrukken is iets dat veel wordt gedaan in de horeca- en verpakkingsindustrie. Het proces van dit speciale type papier bedrukken omvat het bedrukken van papier dat is behandeld om vetbestendig te zijn. Het gebruik van dit papier vindt dus logischerwijs plaats in de vorm van de verpakking van broodjes, hamburgers, friet en snacks. Daarom wordt het dus ook veel gebruikt in snackbars, broodjeszaken, bakkerijen en slagers. Het papier wordt gemaakt door het papier te behandelen met een speciale coating die voorkomt dat het vet door het papier heen dringt. 

Deze coating is meestal een laagje op basis van siliconen of fluor. De coating wordt aangebracht op het papier door middel van een speciale machine die het papier bevochtigt. Uiteraard wordt dit papier ook bedrukt met logo’s en/of teksten naar wens van degene die het heeft besteld. 

Vetvrij papier bedrukken; bestelling

Een bestelling plaatsen voor vetvrij papier bedrukken is niet moeilijk. Er zijn genoeg bedrijven te vinden die hier gespecialiseerd in zijn en je order maar al te graag aannemen. Zij gaan graag met je om tafel om je wensen te bespreken. Het is daarvoor wel van belang dat je een ontwerp hebt voor je vetvrije papier. Dit betekent dat je een logo en/of tekst zult moeten aanleveren en moet weten wat de maten van het papier moeten worden. Uiteraard is het in sommige gevallen mogelijk om bij het bedrijf waar je vetvrij papier bedrukken laat doen, ook het ontwerp te laten maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden