Advocatenkantoor Stork

De voordelen van refurbished producten

Geplaatst op

Veel mensen vinden het leuk om nieuwe dingen te kopen en zeker wanneer ze toe zijn aan bijvoorbeeld een nieuwe telefoon is het erg leuk om een nieuwe uit te zoeken. Toegegeven kan het wel zo zijn dat de nieuwe toestellen bijzonder duur zijn en dat ze misschien niet eens helemaal aansluiten op wat je eigenlijk nodig hebt. Met dit laatste bedoelen wij dat de nieuwe toestellen misschien wel veel te veel mogelijkheden hebben. Dan is het toch altijd nog mogelijk om een wat ouder model te kiezen. Natuurlijk kun je die een tweedehands op het internet kopen, maar wat dacht je van refurbished producten? We nemen het met je door in deze blog.

Waarom is het voordelig om refurbished producten aan te schaffen?

Wanneer we kijken naar de prijs van refurbished producten of altijd natuurlijk direct op dat ze een stuk goedkoper zijn dan nieuwe moderne. Het is voordelig om een refurbished producten kopen zodat je op deze manier niet het risico loopt dat het product niet werkt, dit kan bijvoorbeeld wel gebeuren wanneer je een apparaat aanschaft op Marktplaats. Natuurlijk heb je bij dit laatste dan ook nog de mogelijkheid om even te checken of het werkt, maar een grondig onderzoek is meestal niet mogelijk. Bij een refurbished product hebben technische experts het product voor je onderzocht en zo nodig aanpassingen gedaan om het te repareren. Zo is het heel gemakkelijk om een van de vele refurbished printers te kopen. 

Milieuvoordelen van refurbished producten 

Wanneer er geen nieuwe producten gemaakt hoeven te worden, omdat jij bijvoorbeeld kiest voor tweedehands producten, scheelt dat natuurlijk aanzienlijk in de CO2-uitstoot. Het is in sommige gevallen maar een kleine druppel op een gloeiende plaat, maar toch is het een bijdrage aan een beter klimaat. Het is zeker voor jezelf een goed idee dat je op deze manier een bijdrage levert. De meeste mensen kijken naar de prijs en wat het product kan. Als dit overeenkomt met wat zij wensen dan gaan ze voor een refurbished product.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden