Advocatenkantoor Stork

Drukwerk is een goed promotiemiddel

Geplaatst op

Oké, jij wilt jezelf beter op de kaart zetten en een goed promotiemiddel inzetten om dit doel te bereiken. Dan is het goed om onze het nog even te lezen omdat hier een aantal tips staan waarmee jij jezelf met drukwerk op de zakelijke kaart kunt zetten om zo mensen naar je toe te trekken en je klantenkring uit te breiden. Lees snel verder en ontdek de voordelen die je kunt ervaren wanneer je gaat voor gedegen drukwerk. 

Analoge manieren die werken 

Met de komst van het internet en later het online marketing verhaal, lijkt het wel zo te zijn dat analoge middelen helemaal er niet meer toe doen. Toch is dit buiten de waarheid. Juist het analoge drukwerk zien we nog steeds bij ons door de brievenbus vallen. Dat komt omdat het nog steeds werkt. Wanneer je een folder van een supermarkt krijgt, dan zijn er nog steeds mensen die helemaal de folder doornemen en kijken of er aanbiedingen zijn waar ze interesse in hebben. Zo kan het ook gaan met de diensten die jij met je bedrijf levert. Een flyer laten drukken, is dus een prima voorbeeld van een analoog medium om bekend te maken waar je mee bezig bent. 

Naamsbekendheid opbouwen met visitekaartjes

Het lijkt zo eenvoudig: een visitekaartje. Ze bestaan al enige tijd en zijn nog steeds niet in onbruik geraakt. Hoe zou dat komen? Dit heeft met niets anders te maken dan het feit dat deze kleine kaartjes goed werken. Het is heel eenvoudig om iemand twee visitekaartjes te geven. Één voor zichzelf en één voor iemand anders, zodat deze persoon jouw bedrijf kan aanraden aan een derde persoon. Met goedkope visitekaartjes zorg je voor een duidelijke, fysieke aanwezigheid in het zakelijke landschap en weet je mensen naar je toe te trekken. 

Kijk even op de site van printweb.nl om erachter te komen wat er nog meer mogelijk is als het gaat over drukwerk. Ze zullen graag je vragen beantwoorden.

Op onze site willen we je graag meer vertellen over alles wat te maken heeft met de zakelijke wereld, advocatuur en hoe je door middel van marketing en public relations jezelf goed in de markt kan zetten. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden