Advocatenkantoor Stork

Flashcards voor het leren

Geplaatst op

Om advocaat te worden moet je een studie rechten volgen. Je kunt dit doen door eerst naar het HBO te gaan en dan naar de universiteit. Advocaat worden is een lange weg, waarbij je veel zult moeten leren. Om dit zo effectief mogelijk te doen kun je gebruik maken van flashcards. Wat dit zijn en hoe je ze kunt gebruiken? Vind het hier in deze blog!

Wat zijn flashcards?

Flashcards zijn kaarten waar je tekst op kunt schrijven. De kaarten kun je zelf maken of je kunt ze bestellen op het internet. Zelf maken is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is ook tijdrovend. Heb je dus niet zoveel tijd, dan kan het verstandig zijn om ze op internet te bestellen. Ze bestaan er in allerlei kleuren en maten waardoor je genoeg keuze hebt. 

Waarvoor gebruik je een flashcard?

Een flashcard is voornamelijk bedoeld om te gebruiken bij het leren. Als je bijvoorbeeld een studie rechten volgt, dan moet je veel termen uit je hoofd leren en dit kan lastig zijn. De flashcard kun je gebruiken om jou te helpen die termen te onthouden. Je schrijft bijvoorbeeld de termen op de flashcards en legt ze vervolgens op verschillende plekken in je huis neer. Iedere keer als je op die plek komt, lees je de kaarten door. Dit kan bijvoorbeeld de keuken zijn waarbij je ze neerlegt bij de fruitschaal. Je komt op een dag wel meerdere keren in de keuken, waardoor je de kaarten meerdere keren zult lezen. Doordat je de termen vaak herhaalt zul je ze beter onthouden. Een uiterst goede manier om te leren dus. 

Flashcard kopen

Heb je geen tijd om een flashcard te maken, dan kun je ook een flashcard kopen. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor je de tekstgrootte zelf kunt aanpassen. Zijn je ogen wat minder? Dan kun je grotere flashcards bestellen. Zijn je ogen wat beter en wil je niet zulke grote flashcards, dan kun je ze ook van kleiner formaat bestellen. Weet je nou niet zeker of het wel wat voor je is, dan kun je altijd een proefpakket bestellen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden