Advocatenkantoor Stork

Gietvloer in een advocatenkantoor

Geplaatst op

In een advocatenkantoor is het belangrijk dat je professionaliteit uitstraalt. Je vloer kan hier een invloed op hebben. Een strakke vloer zonder veel details zorgt direct voor meer klasse dan een vloer met verschillende kleine details en naden. Hierom is de gietvloer de beste keuze als vloer.

Gebruiksvriendelijk en professioneel

Een gietvloer heeft geen naden, groeven en scheuren. Dit zorgt ervoor dat de vloer heel eenvoudig is in onderhoud. Dit is een extra pluspunt zo is het bureau direct gepoetst en weet je zeker dat er nergens vuil achterblijft. Ook esthetisch zorgt het ontbreken van naden, groeven en scheuren voor een strakke en industriële look.

Erg dun

Voor kantoren kies je het beste voor een PU gietvloer. Deze gietvloer is erg dun en kan op eender wel oppervlak aangebracht worden. Dit zorgt ervoor dat verbouwingen sneller en gemakkelijker gaan. Doordat de vloer zo dun is, is het eenvoudig te combineren met vloerverwarming. Hierdoor hoef je geen verwarming aan de muur te hangen wat zorgt voor meer plaats, opbergruimte en een mooier zicht in je kantoor.

Gietvloer prijs

De PU gietvloer is erg geliefd in woningen en kantoren om verschillende eigenschappen. Zo is deze vloer ook krasbestendig, brandwerend en waterafstotend. Voor deze vloer betaal je 45 tot 65 euro per vierkante meter.

De prijs van gietvloeren kan nooit exact gezegd worden. Dit komt omdat de prijs sterk afhangt van verschillende factoren. Zo speelt de totale oppervlakte en kleur een belangrijke rol. Hoe meer oppervlakte je laat aanleggen met een gietvloer, hoe meer de prijs zakt per vierkante meter.

De PU gietvloer is dus de ideale vloer om te laten aanleggen in je advocatenkantoor. Je kunt er zeker van zijn dat de vloer erg lang mooi blijft en gemakkelijk in onderhoud is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden