Advocatenkantoor Stork

Hoe zet je je als advocaat goed in de markt?

Geplaatst op

Net als bij elk ander beroep, is het als advocaat erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed vindbaar bent voor mensen die diensten zoeken. Misschien vraag je je af hoe doe je dat nu eigenlijk precies? Wat zijn de beste methoden hiervoor? In deze blog willen we graag een aantal voorbeelden geven van op wat voor manieren jij jezelf goed op de markt kunt zetten als advocaat.

Nota bene dat dit nagenoeg voor elke beroepsgroep wel enigszins van toepassing is.

Een goed vindbare website

Of het nu gaat om diensten die worden aangeboden door een advocaat, of wat voor andere professional dan ook; geen groeiende onderneming kan tegenwoordig nog goed overleven zonder een website. Een website is niet alleen iets wat je kunt gebruiken als een visitekaartje, maar het is ook nog eens jouw persoonlijke verkoopplatform. Daarnaast kun je je websites ook nog op en dergelijke manier inrichten, dat mensen die jou niet per se kennen, toch via een Google zoekopdracht op jouw website terecht komen. Om meer informatie over dit onderwerp, raden je aan om te zoeken naar SEO in Google.

Via je zakelijke netwerk

Het hebben, uitbreiden en onderhouden van een sterk zakelijk netwerk, is tegenwoordig essentieel. Gelukkig zijn er diverse platformen en manieren waar je dit eenvoudiger kunt managen. Één van de meest bekende platformen hiervoor is natuurlijk LinkedIn. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid om je bestaande netwerk te onderhouden, maar het kan ook gebruikt worden als platform voor het vinden van nieuwe zakelijke klanten. Wil je graag leren hoe jij jezelf goed in de markt kunt zetten door middel van het gebruiken van LinkedIn? Kijk dan op deze website voor meer informatie over LinkedIn trainingen.

Mond op mond reclame

Hoewel tegenwoordig een heleboel bedrijven via diverse online platformen recensies krijgen, en dit en significante bijdrage geleverd aan het vinden van nieuwe cliënten is het ouderwetse mond op mond reclame nog steeds van enorme waarde. Zorg er dus voor dat je niet alleen online een goede reputatie hebt, maar ook offline door mensen wordt aanbevolen. Het zal je verbazen hoe vaak mensen via via bij ons professional terecht zullen komen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden