Advocatenkantoor Stork

Kantoor make-over? Deze trends mag je niet missen

Geplaatst op

Is je kantoor toe aan een make-over? Dan heb je geluk, we delen vandaag 3 ultimate musthaves die je niet mag missen bij een kantoor make-over. Lees je mee? 

Strak betekent niet direct saai

Een advocatenkantoor is vaak een plek waar serieuze zaken besproken worden. Het is daarom ook niet de bedoeling dat het kantoor eruitziet alsof het een speeltuin is. Betekent dat dan dat dat je je kantoor altijd maar saai en kleurloos moet zijn? Nee, zeker niet. Een strak uiterlijk kun je heel eenvoudig chique en toch niet al te serieus maken. 

Kies voor een mooie, strakke vloer

De vloer is eigenlijk de basis voor de nieuwe look and feel voor het kantoor. Heb je wel eens overwogen een mooie gietvloer te laten leggen? Met een gietvloer heb je heel veel verschillende keuzes. Kies bijvoorbeeld de kleur die past bij de huisstijl, of hou hem mooi grijs om met accenten te kunnen spelen. Daarnaast is een gietvloer enorm sterk en slijt hij niet zo snel. Je hebt er dus jaren profijt van. 

Kies voor een ruimtelijke uitstraling

Door de ruimte te voorzien van veel licht voorkom je direct het gevoel dat je opgesloten zit.  Denk bijvoorbeeld eens aan het plaatsen van mooie glazen systeemwanden. Dit zijn flexibele wanden die je, wanneer je zou willen, elk jaar ergens anders zou kunnen laten plaatsen. Met de wanden creëer je eenvoudig kleine vergaderruimtes in een grote zaal. Zo kan niemand je privégesprekken meeluisteren, maar behoud je toch de open sfeer. 

Maak het geheel af met accessoires 

Waarschijnlijk heb je ergens in het pand wel een heerlijke bank en een set lekkere stoelen staan. Voorzie ze van heerlijk zachte kussens om de wachtende klanten te voorzien van een comfortabele zitplek. Denk daarnaast ook eens aan mooie standbeelden en stijlvolle plantenbakken. Zorg er echter wel voor dat het geen overkill aan accessoires gaat worden. Zoals het gezegde luidt: less is more. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden