Advocatenkantoor Stork

Laat je bedrijfskleding bedrukken

Geplaatst op

Voordat jij je bedrijfskleding bedrukken laat, is het erg goed om te weten dat er een bepaald merkenrecht geldt en dat jij daarvan kan profiteren. Laat altijd even een advocaat kijken naar de verschillende merkregistraties die je hebt gedaan. Zo weet je zeker dat concurrenten niet jouw merknaam of logo’s stelen.

Voordelen van bedrijfskleding

Het is voor de herfsttijd in een team vaak best wel goed om bedrijfskleding te dragen. Dit geldt met name bij werkzaamheden waarbij het team als geheel zichtbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een McDonald’s of een straatverkopers collectief dat mensen abonnementen en producten wil verkopen. Uit onderzoek blijkt dat mensen zich dan eerder onderdeel van het team voelen en daarbij ook als eenheid overkomen op andere mensen. Dit laatste is natuurlijk erg belangrijk want dat heeft een bepaalde professionaliteit.

Creatieve mogelijkheden 

Tegenwoordig met de digitale technieken zijn er heel veel creatieve mogelijkheden om je bedrijfskleding te laten bedrukken. Je zien dat bedrijfskleding van diverse bedrijven op elkaar lijkt als het gaat over de stoffen. Toch is het design van een logo en een tekst het allerbelangrijkste op bedrijfskleding. Je kunt vaak zelf afbeeldingen et cetera aanleveren bij een drukkerij, die maken dan de bedrijfskleding voor je. Het is populair om t-shirts, sweaters, hoodies en bodywarmers te laten bedrukken met logo en tekst.

We hebben het nu de hele tijd over bedrijfskleding gehad maar het kan natuurlijk net zo goed zijn dat je bijvoorbeeld een theatergezelschap bent of een band hebt en dat je graag merchandise wil hebben voor deze collectieven. Dat kan natuurlijk ook heel goed en daar zijn allerlei digitale mogelijkheden voor. Ontwerp gewoon je logo en de voorkant van je nieuwe album bijvoorbeeld. Dit kan allemaal op shirts worden geprint en dat kun je dan verkopen tijdens optredens. Lees ook even de andere teksten op onze site want daar gaan we nog meer interessante onderwerpen in behandelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden