Advocatenkantoor Stork

Offline marketing: blijf superbelangrijk!

Geplaatst op

In onze samenleving hebben we sinds de jaren negentig een bijzonder ontwikkeling meegemaakt waarbij de computertechnologie een zeer dominante rol heeft aangenomen. Je zou bijna vergeten dat het geen realiteit is (social media), maar een medium en een gereedschap waarmee resultaten behaald worden of niet. Lees snel verder in deze blog om meer te weten over offline marketing. 

Laten we de klassiekers niet vergeten

Er is nog zoveel naast het internet (de digitale wereld) waar we mee te dealen hebben en waar we op een verbluffende wijze ons voordeel mee kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan offline marketing. Dit is een zeer krachtige manier om de aandacht van mensen te focussen op een bepaald product of dienst. Een van de alledaagse voorbeelden is bijvoorbeeld het winkeldisplay, dit om bijvoorbeeld acties of nieuwe producten (of een combinatie van deze zaken) voor het voetlicht te brengen. 

Andere klassieke media als radio en televisie mogen we zeker niet vergeten als we praten over effectieve manieren om producten en diensten onder de aandacht te brengen. Radioreclames onderscheiden zich van televisiereclames doordat ze vaak wat irritanter zijn en goedkoper. 

Waarom een winkeldisplay (analoge presentatie in de winkel)?

Het blijft een zeer krachtige manier om de aandacht van mensen te vangen. Niet alleen vanwege de effectieve wijze waarop producten gepresenteerd kunnen worden, maar ook omdat er een bepaalde sfeer in een winkel komt wanneer er een display (wellicht compleet met een promotor, vrouw of man die producten laat proeven, et cetera) stand in de winkel staat. Je ziet dat er door grote bedrijven ook structureel gebruik gemaakt wordt van deze methoden om producten aan de man of vrouw te brengen. Bovendien zijn er ook onderzoeken die laten zien dat mensen offline reclame zoals folders en dergelijke beter onthouden dan online reclame. We raden je aan als bedrijf een mix te maken van online en offline marketing, omdat je met online marketing sneller meer mensen kunt bereiken. 

Meer weten over marketing waar een draadje aan los zit? Lees dan verder op ppinstore.com. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je wilt blogs over juridische zaken regelen? Check dan snel de teksten op onze site.

Contactgegevens

Via info @ advocatenkantoorstork.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden